Użytkownik

Zaloguj

Zarejestruj

Sekcje

GEORGE FOREMAN

Wielkie grillowanie

Wielkie grillowanie

Ostatnie dni lipca br. zapiszą się nad Wisłą jako czas wielkiego grillowania z legendarną marką George Foreman, która była organizatorem tego sympatycznego wydarzenia.

W malowniczym przylądku Miami Wars w Porcie Czerniakowskim uczestnicy imprezy zobaczyli nowe, wyjątkowe urządzenia, a mianowicie grille eliminujące nadmiar tłuszczu z produktów, które są na nich przygotowywane. To wyjątkowe urządzenia nie tylko z racji wymownej i niezwykle intrygującej nazwy marki, ale i innowacyjnej, zdrowej techniki przygotowywania żywności.

Wspomniana eliminacja tłuszczów możliwa jest dzięki nowoczesnej konstrukcji grilla. Co istotne, przyrządzane na grillach George Foreman potrawy są nie tylko soczyste i pachnące, ale też mają znakomity smak. Warto w tym miejscu podkreślić, że tego typu obróbka termiczna nie wpływa na smak potrawy, co jest dodatkową zaletą grilli sygnowanych logo George Foreman. Co więcej, proces wpływa korzystnie na jakość potraw, ponieważ czyni je zdrowszymi.

Potrawy w formie wyjątkowych przekąsek serwował tego dnia gościom znakomity szef kuchni Soul Food, mieszczącej się w hali Koszyki. Pogoda nie rozpieszczała uczestników, ale nie stanęła na przeszkodzie dobrej zabawie. Na wydarzeniu pojawili się m.in. Magdalena Antosiewicz i Łukasz Kędzior, którym towarzyszyły… niezliczone tłumy warszawiaków.

2017-09-06

Kontakt z redakcją

Zapisz się do newslettera

© 2017 InfoMarket